Er is altijd een oplossing! 
          


Hulp nodig bij scheiden?

Als jullie hebben besloten te gaan scheiden komt er veel op jullie af.  Zaken die altijd vanzelfsprekend waren,  moeten nu ineens worden besproken. Zijn er kinderen bij betrokken? Denk dan ook nog aan het tot stand brengen van een ouderschapsplan, mogelijk partner- en kinderalimentatieberekeningen. Maar ook zaken zoals de verdeling van de boedel, pensioen, belastingen, inkomensverdeling of de woning! Dan nog los van de financiën en emoties, hoe ga je het de kinderen vertellen? Of de familie? Hoe zien jullie vanaf nu de toekomst? 

Wat de situatie ook is, ons team mediators staat voor jullie klaar!

Waarom scheiden met een mediator?

Een groot voordeel van mediation bij een scheiding is, dat jullie scheiding vaak sneller, goedkoper en beter is geregeld dan bij een lange juridische procedure met dure advocaten. Onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde scheidingsmediator maken jullie afspraken over hoe jullie als partners uit elkaar gaan. Maar ook hoe je na de scheiding als ouder(s) verder gaat en met elkaar omgaat. Want zeker met kinderen in het spel zal er een verbintenis tussen jullie blijven.

Niet vechten maar samenwerken

Hoe moeilijk de situatie ook is en hoe ver de oplossing ook lijkt, onze mediator is er voor jullie allebei om daarin te begeleiden! Onze scheidingsmediators zijn niet alleen gespecialiseerd zijn in scheidingen, ze ook nog eens zelf ervaringsdeskundige. Juist daarom weten wij als geen ander wat er op jullie afkomt in deze heftige periode. Wij zijn er om met jullie inspanningen te komen naar jullie oplossing.

Onze persoonlijke aanpak

Bij een scheiding komen een hoop andere zaken kijken dan alleen het echtscheidingsconvenant. Stel je voor dat jullie hebben besloten om het huis te verkopen? Hebben jullie samen een bedrijf? Of moet er getaxeerd worden? Of wordt het testament aangepast? Moet er een testament komen? Of de hypotheek?  

Alle benodigde berekeningen zoals kind en partner alimentatieberekeningen kunnen wij voor u geheel verzorgen. Maar voor andere zaken verwijzen we jullie door aan een externe specialist. Het is geheel aan jullie om daarin een externe partij te kiezen om jullie te adviseren in de mediation. Indien gewenst kunnen wij ook doorverwijzen naar  onafhankelijke specialisten uit ons netwerk. Wij werken al jarenlang naar alle tevredenheid met diverse gerenommeerde partijen die ook garant staan voor dezelfde persoonlijke aanpak en service die wij leveren. Dit zijn pensioen en hypotheekspecialisten, makelaars, fiscaal advies en belastingaangiftes.

Onze Mediators

Janneke Keijzers

Janneke Keijzers

Scheidingsmediator & Jurist Janneke Keijzers is zowel mediator als jurist en is gespecialiseerd als mediator op het vlak van scheidingen. Janneke is iemand die vanuit oprechte betrokkenheid graag contact maakt en in verbinding raakt met mensen. Janneke is ervan overtuigd dat in ieder conflict een passende oplossing verscholen zit en dat je die niet gaat vinden in een gevecht met advocaten bij de rechter. Meer weten? Kijk op onze mediatorspagina!
  
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn